keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Draw me a life line / 'cause honey I got nothing to lose


Pieniä onnenhetkiä on kun pääsee puhtaisiin lakanoihin nukkumaan suoraan suihkusta. Kun nukkuu pitkästä aikaa kokonaisen yön. Kun pääsee pitkän päivän jälkeen kotiin, saa potkaista kengät jalasta ja keittää ison mukin teetä.
Niihin kuuluu sekin, kun aamulla on pakkasta. Kun laittaa talvitakin päälle, kietoo kaulahuivin kaulaan ja vetää lapaset käteen, ja pakenee sitä pakkasta niin. Kun ei oo kylmä kävellä linkkapysäkille. Onnea on saada uusia koruja ja piristää niillä asua, ja ehkä vähän omaa päivääkin. Tehdä niillä pientä särmää.

Onnellisuutta on saada viesti joka tuntuu vatsanpohjassa, tai laittaa hymyilyttämään. Päästä vapaatunnilla stressivinttiin, nostaa jalat sohvalle ja laittaa kuulokkeet korville. Kun joku tulee viereen istumaan ja pitämään seuraa, piristämään pitkää ja tylsää päivää. Kun kouluun meneminen ei tunnu niin kamalalta, ihan vain sen takia että siellä näkee ihmisiä joita haluaakin nähdä. Kun tää pienen paikkakunnan elämä ei enää ahdista niin kovin, eikä jatkuvasti, vain tietyissä asioissa. Kun saa hymyn johon on mukava vastata.Täyspainoista onnellisuutta on hyvä musiikki.
Musiikki joka herättää tunteita.
Hymyilyttää.
Itkettää.
Tanssittaa.
Saa kylmiä väreitä.
Laulattaa.
Antaa hyvän olon.
Lohduttaa.
Piristää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti